Hoopers

Hoopers is een leuke en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Het is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen en is geschikt voor elke hond.

Het aanleren van deze hondensport gebeurt bij ons ‘drukvrij’. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft. Aangepaste hindernissen zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel de hond als de handler.

De hindernissen bestaan uit hoopers, tonnen en tunnels. Alles gebeurt laag bij de grond. Er zijn dus geen sprongen of hoogtetoestellen en de parcoursen voor de hond bestaan uit vloeiende lijnen.

De handler dirigeert de hond op afstand en loopt niet mee. Dit maakt de sport daarom ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.
Hoopers is een volwaardige sport en kan naast elke andere hondensport beoefend worden, zonder dat dit conflicteert. En door de minimale lichamelijke belasting kunnen ook pups, jonge honden en oudere honden deelnemen.

Meld je aan voor een cursus of maak kennis tijdens een workshop. Ervaar zelf hoe leuk het is en hoeveel plezier de hond hieraan beleeft.
 
Wij geven les op:
Maandagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur   2 plekken vrij
Maandagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur   Vol!!!
Maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur   2 plekken vrij
Maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur   2 plekken vrij

Wij trainen op de locatie van Hondenschool Zwolle

Kosten zijn € 90,00 per 10 lessen. Maximaal 4 cursisten per les.

Zaterdagmiddag 9 juni organiseren wij weer een workshop Hoopers. Deze gaat door bij minimaal 2 deelnemers en max 6 dus geef je snel op!
Kosten van de workshop zijn € 37,50 en de inschrijving is pas definitief na betaling.

Klik hier voor het inschrijfformulier.